У Британії оголосили конкурс поезії для молоді, що приїхала з України

У Британії оголосили конкурс поезії для молоді, що приїхала з України

Укрінформ
Благодійна організація Barnardo's запросила українців віком до 18 років, які зараз проживають у Великій Британії, до національного конкурсу поезії «Ваш вірш. Твій Голос».

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив Союз українців у Великій Британії (Association of Ukrainians in Great Britain).

Для учасників підготовано три теми: Щастя, Мій дім або Моя Суперсила. Вірш може бути в будь-якому стилі та не має обмеження за кількістю слів

Призами для трійки найкращих переможців стануть Amazon Vouchers, а ті, хто потрапив у короткий список, отримають цифровий сертифікат.

Дата закриття подань – 1 березня 2024 року. Переможці будуть оголошені у Всесвітній день поезії, 21 березня 2024 року. Вірші потрібно надсилати на електронну адресу UkrainianSupport@barnardos.org.uk.

Нагадаємо, у грудні 2023 року у Лондоні запрацював Український освітній хаб у Великій Британії. Він став двадцять другим у мережі українських освітніх хабів, які працюють від початку війни як в Україні, так і в країнах ЄС: Польщі, Німеччині, Іспанії, Швейцарії, Чехії тощо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-