Свято Різдва відзначили на курсах української мови в Парижі

Свято Різдва відзначили на курсах української мови в Парижі

Фото
Укрінформ
На курсах української мови у Парижі відбулося різдвяне свято з веселими розвагами, різдвяними колядками, гарними віршами, хороводами для найменших учнів, а також піснями українською та французькою мовами.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці Культурного центру України у Франції (Centre Culturel d'Ukraine en France).

У святковому заході, який пройшов в атмосфері любові, доброти та щирості.  взяли участь французька співачка та активістка у сфері захисту прав дітей Домінік Дімей і солістки Національного заслуженого академічного українського народного хору України ім. Г.Г.Верьовки Оксана та Роз-Марі Возняк.

Радник Посольства України у Франції та директорка Культурно-інформаційного центру Посольства Centre Culturel d'Ukraine en France Вікторія Гуленко звернулась до маленьких українців з привітальним словом.

«Українські діти відчули себе як вдома та поринули в атмосферу передріздвяних див. Адже саме сьогодні всім нам, і дорослим, і малим, хочеться відчути тепло та любов до ближнього. Бажаємо, щоб Новий рік подарував усім нашим сімʼям щастя, злагоду й кохання, а найголовніше – довгоочікуваний мир на нашій Батьківщині», – додали в Посольстві.

Зауважимо, що курси української мови, відкриті за сприяння Ambassade d'Ukraine en France / Посольство України у Франції та підтримки Ville de Paris та Академії Парижа Académie de Paris, є безплатними, доступні як для українців, так і для дітей інших національностей, та працюють за адресами:

41 rue de l'Arbalet 75005 Paris;

8 avenue Lamoriciere 75012 Paris;

15 rue de Bauches 75016 Paris.

Для запису необхідно надіслати листа на адресу celluledecrise@ac-paris.fr або звернутися до координаторки курсів Лілії Дорундяк за тел.: +33 6 18 22 87 33.

Нагадаємо, у Культурному центрі України у Франції відбувся благодійний різдвяний ярмарок, на якому можна було не лише придбати подарунки та смаколики, а й зануритися у світ сучасних ремесел та давніх українських традицій.

Фото: Centre Culturel d'Ukraine en France / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-