У Дубаї відбувся фестиваль їжі за участю української громади

У Дубаї відбувся фестиваль їжі за участю української громади

Фото
Укрінформ
У місті Дубай (Об'єднані Арабські Емірати) при церкві святого Франциска Асизького відбувся фестиваль їжі, у якому взяли участь різні мовні та культурні спільноти парафії, зокрема й українська громада.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомила Українська греко-католицька церква в ОАЕ.

Українці представили свій стіл, наповнений різноманітними традиційними стравами, як вареники, голубці, пампушки, борщ, узвар, ватрушки, сирники та багато інших смаколиків.

У рамках фестивалю відбувалися різноманітні культурні та спортивні події, виступи різних співочих і танцювальних колективів, виконувалися народні танці та багато іншого.

Свято своїм співом прикрасив український співочо-танцювальний колектив в ОАЕ «Червона Калина», яку представили Ольга Бондаренко, Алекса Баш під керівництвом Крістіни Новікової. На арфі соло виконала Катерина Олійник, яка потрапила в книгу рекордів Гіннеса за найдовше у світі виконання гри на арфі.

Нагадаємо, під час щорічного Міжнародного дня національної кухні, що проходив у Будапештській британській міжнародній школі, мами українських дітей, які навчаються у школі, другий рік поспіль представила угорській та іноземній аудиторії широкий асортимент українських страв.

Фото: Українська греко-католицька церква в ОАЕ / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-