Українська скаутська організація «Пласт» у Європі запросила на онлайн вишкіл

Українська скаутська організація «Пласт» у Європі запросила на онлайн вишкіл

Укрінформ
Координаційний Центр пластових груп в Європі запросив на онлайн вишкіл дійсного членства «Гайда до Пласту», який надасть можливість приєднатися до української скаутської організації «Пласт».

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці «Пластові Групи в Європі».

 Участь передбачена для всіх охочих долучитися до «Пласту» в дорослому віці (приймаються учасники лише від 18 років) як інструктора або виховника, для батьків пластунів, членів «Пласт Прияту» з Пластових груп і країн у Європі.

Протягом чотирьох листопадових вечорів можна буде довідатись про мету, історію й стратегію Пласту, структуру організації та її поширення в Європі, Україні й по світі, а також розібратися, у чому полягає пластова методика. Учасники вишколу дізнаються про систему внутрішніх тренінгів, пластовий однострій, впорядкування і церемонії.

Крім того, інструктори розкажуть, як долучитись до локальної пластової спільноти й чим можна бути корисним для української молоді в організації «Пласт» у Європі. 

Велика частина вишколу буде відведена на дискусії та сесії питань-відповідей.

Зустрічі відбуватимуться в онлайн-форматі 10, 11, 21 і 22 листопада 2023 року від 19:00 до 21:00. Для участі потрібно заповнити форму до 9.00 10 листопада.

Нагадаємо, українська скаутська організація «Пласт» у Данії цьогоріч відкрила новий пластовий рік 2023-2024 під назвою «Не зламали своїх присяг» на данському острові Фюн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-