Генеральний капелан Спілки української молоді зустрівся зі Світовою управою СУМ

Генеральний капелан Спілки української молоді зустрівся зі Світовою управою СУМ

Фото
Укрінформ
Генеральний капелан Спілки української молоді владика Степан Сус на зустрічі зі Світовою управою СУМ під час її робочого візиту до Львова обговорив поглиблення співпраці спілки та церкви.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці Ukrainian Youth Association – CYM Global.

Так, під час зустрічі йшлося про перспективи створення Капеланської служби СУМ, шляхи та способи ведення катехитичної праці, охоплення організаційною діяльністю нових теренів, опіку над українцями, яких розв’язана Росією війна змусила покинути рідні домівки.

Присутній на зустрічі настоятель Гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла о. Тарас Михальчук розповів про діяльність Центру військового капеланства Львівської архиєпархії Української Греко-Католицької Церкви.

Владика Степан Сус подякував представникам СУМ за їхню плідну виховну працю на різних континентах і на завершення поблагословив сумівців на дальшу працю для Бога й України, яку вони звершують в 12 країнах світу.

«Нехай Господь благословить нас усіх, всі наші плани, ідеї. Нехай благословить сумівців усього світу. Дозволь нам, Господи, зростати у нашій вірі, любові до України. Утверди нас у наших починання і в наших планах. Бережи нас від всякого зла. Даруй силу, ласку здоров’я нашим захисникам. Дозволь нам бути твоїми свідками у всіх країнах світу. Бути українцями, вірними своїй батьківщині!», – сказав він.

Нагадаємо, у Львові відбулося засідання Світової управи Спілки української молоді, на яке прибули члени проводу СУМ з теренів Австралії, США, Канади, Великої Британії та Бельгії.

Фото: Ukrainian Youth Association - CYM Global / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-