У Львові Світова управа СУМ вшанувала пам’ять сумівця, що загинув на війні з РФ

У Львові Світова управа СУМ вшанувала пам’ять сумівця, що загинув на війні з РФ

Фото
Укрінформ
Члени Світової управи Спілки української молоді (СУМ) під час візиту до Львова відвідали могилу сумівця Григорія Добоша, який загинув у березні 2022 року на Херсонщині, захищаючи Україну від російських загарбників.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці Ukrainian Youth Association – CYM Global.

На полі почесних поховань Личаківського цвинтаря сумівці помолилися за вічний спочинок його душі та за тих його побратимів-сумівців, які полягли в обороні Рідного Краю.

Голова Світової Управи СУМ друг Андрій Бігун висловив слова пошани та глибокої вдячності батькам та родині Героя за складену ним найбільшу жертву.

Також члени Світової Управи СУМ віддали шану сумівцям – другу Омеляну Ковалю та Григорію Васьковичу, похованим на Личаківському цвинтарі.

Пам'ять полеглих вшанували спільною молитвою під час недільної Літургії у Гарнізонному храмі Львова, де, поруч зі стягами військових формувань, встановлено Прапор Спілки Української Молоді.

Нагадаємо, у Львові відбулося засідання Світової управи Спілки української молоді, на яке прибули члени проводу СУМ з теренів Австралії, США, Канади, Великої Британії та Бельгії.

Фото: Ukrainian Youth Association - CYM Global / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-