Відбулася всеукраїнська проща до французького Лурда

Відбулася всеукраїнська проща до французького Лурда

Фото
Укрінформ
Всеукраїнська проща до французького міста Лурд, яку очолив апостольський адміністратор єпархії Святого Володимира Великого в Парижі владика Гліб Лончина, зібрала сотні паломників на спільну молитву.

Як передає Укрінформ, про це повідомила Паризька єпархія Української греко-католицької церкви.

«Численні прочани прибули групами у супроводі священників з різних міст та країн Паризької Єпархії. Цьогорічна проща була позначена присутністю великої групи паломників з Німеччини разом з преосвященнішим владикою Богданом Дзюрахом, екзархом Німеччини та країн Скандинавії та духовенством екзархату», – йдеться на сайті.

Темою, над якою прочани роздумували впродовж цих днів та під покровом Богородиці єдиним серцем молилися за Україну, було «Зцілення ран війни у стінках Люрдської Богоматері».

Особливим моментом прощі було освячення меморіальної таблиці на памʼять про отця Василя Прийму.

Єпархія подякувала митрофорному протоієрею отцю Михайлу Романюку та сестрам служебницям Марті та Антонії за їхню клопітку працю для доброї організації цієї прощі.

Нагадаємо, понад 500 українців з усієї Ірландії здійснили всеукраїнське паломництво до базиліки Матері Божої Нокської, Королеви Ірландії у місті Нок і помолилися за справедливий мир в Україні.

Фото: ugcc.fr

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-