СКУ закупив першу партію тактичного медобладнання для українських бойових медиків

СКУ закупив першу партію тактичного медобладнання для українських бойових медиків

Фото
Укрінформ
Ініціатива Світового конгресу українців (СКУ) UniteWithUkraine та українсько-канадська компанія Saint Javelin закупили на пожертви, зібрані під час акції Independence Lifeline, першу партію тактичного медобладнання для українських бойових медиків.

Як передає Укрінформ, про це ініціатива UniteWithUkraine повідомила на своїй фейсбук-сторінці.

« У серпні Saint Javelin та Світовий конгрес українців розпочали збір коштів «Лінія життя Незалежності» в рамках ініціативи «Єднаймося з Україною». Завдяки вашим щедрим інвестиціям у Незалежність України прибула перша частина отриманого замовлення тактичних медичних засобів і готується до відправки бойовим медикам», – ідеться в дописі.

Зокрема було закуплено перев'язки для опікового щита, бойові турнікети CAT 7-го покоління, гемостатична марля Celox Z Fold, бойові пакети парамедиків, декомпресійні голки, набори для запобігання гіпотермії геліос, апарати контролю кровотечі IT-зажим, набори для крикотиротомії NAR, IFAKs, X-Stat 12 ін'єкційних антигеморагічних наборів, картки TCCC, апарати для інтубації гортані I-gel, оклюзивні перев'язки на грудях.

Нагадаємо, Світовий конгрес українців і Saint Javelin під час акції Independence Lifeline, присвяченій Дню Незалежності України, зібрали для Збройних сил України понад 103 тисячі доларів на закупівлю високоякісного тактичного медобладнання для українських військових і бойових медиків. 

Учасники благодійного аукціону робили ставку й отримували можливість виграти кавовий столик із труби Javelin, а за кожну пожертву – можливість виграти фігурку відлиту з використаних гільз.

Фото: Unite With Ukraine / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-