У Стокгольмі проведуть Український осінній ярмарок

У Стокгольмі проведуть Український осінній ярмарок

Укрінформ
Українська жіноча організація у Швеції запросила відвідати Український осінній ярмарок у Стокгольмі, який відбудеться 21 жовтня.

Як передає Укрінформ, про це організація повідомила на своїй фейсбук-сторінці.

«Запрошуємо до знайомства з українськими талановитими майстрами та виробниками. На ярмарку будуть представлені роботи українських майстринь і виробників, у вас буде можливість подивитись, придбати, українські віночки, вишиванки, вироби зі срібла, намисто та різні прикраси, футболки та шопери з українською символікою. Також на фестивалі буде можливість купити українські смаколики та пригоститись українськими смачними стравами», – йдеться в дописі.

Вхід безкоштовний, проте буде можливість залишити донат для ГО Українська жіноча організація у Швеції, яка допомагає Збройним силам України. Благодійні внески підуть на закупівлю дрона в межах проєкту «1000 дронів для України», ініціатором якого є Міжнародний штаб допомоги українцям (МШДУ).

Ярмарок відбудеться в Alviks Kulturhus за адресою: Gustavslundsvägen 168a, Stockholm. Час проведення: 11.00 – 15.00.

Зголошення для учасників ярмарку доступне за посиланням.

Організатори: майстерня шоколаду «Смачно», онлайн магазин з українськими товарами «Понад Хмарами» та Українська жіноча організація у Швеції.  

Нагадаємо, у Стокгольмі провели вечір української культури, на який завітали майже 120 гостей – українців, які через війну отримали тимчасовий прихисток у Швеції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-