До Українського центру в Подгориці завітали представники доброчинної організації Help

До Українського центру в Подгориці завітали представники доброчинної організації Help

Укрінформ
Український центр в Подгориці відвідали представники благодійної організації Help – Hilfe zur Selbsthilfe Montenegro.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомила Українська асоціація «Добра Справа» у Чорногорії.

«Наші партнери і друзі оглянули Центр, познайомилися з волонтерами і відвідувачами, поділились своїми думками щодо майбутньої співпраці», – йдеться в дописі.

Координаторка центру Оксана Кияшко користуючись нагодою ще раз подякувала Help Hilfe zur Selbsthilfe Montenegro за допомогу, яку отримали українці в Чорногорії завдяки підтримці організації.

«Це і харчові продукти та засоби гігієни, сезонний одяг та взуття, спортивний інвентар для численних активностей, речі для побуту, ліки, надзвичайно важливі для адаптації мовні курси, неймовірні екскурсії, табори відпочинку, канцтовари школярам і фінансування оренди трьох Українських Центрів, в яких безперестанно вирує життя», – розповіли в асоціації

Також «Добра справа» висловила сподівання на можливість продовження цієї плідної співпраці та побажала Help Hilfe zur Selbsthilfe Montenegro успішної реалізації всіх планів та проєктів.

Нагадаємо, у Посольстві України в Чорногорії відбулася зустріч, присвячена звітуванню за перший рік діяльності Української асоціації «Добра справа», яка була заснована в Подгориці 18 березня 2022 року.

Фото: Українська асоціація «Добра Справа» / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-