Українські діти з низки країн долучилися до флешмобу «Я уявляю перемогу України»

Українські діти з низки країн долучилися до флешмобу «Я уявляю перемогу України»

Укрінформ
Українські діти з Австралії, Канади, ОАЕ, Кіпру та Лівану взяли участь у марафоні колажів «Я уявляю Перемогу України», присвяченому 32-й річниці Незалежності.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомила Наталія Пошивайло-Таулер, ініціаторка проєкту, віцепрезидентка Світового конгресу українців (СКУ), голова освітньої референтури Світової федерації українських жіночих організацій (СФУЖО).

«Від імені СКУ та СФУЖО організаторів марафону колажів «Я уявляю перемогу України» щира подяка учасникам марафону та педагогам. Дивлячись на розмаїття робіт, творчі ідеї світла, добра, віри в перемогу, ми переконуємося, що наша українська культура, мова, творчість – незламні. Наш найбільший скарб – це люди! З такими людьми Україна непереможна, була, є, і буде» – розповіла вона.

Пані Пошивайло-Таулер подякувала учасникам, педагогам, батькам за невтомну працю, зокрема Українській школі «Софія» (Sophia Ukrainian School), Українська школа ім. Лесі Українки (Ukrainian Community School, Noble Park), Українській школі ім. Агатангела Кримського в Лівані, Українській творчій студії на Кіпрі при Асоціації «Товариство українсько-кіпрської дружби», м. Лімасол, Республіка Кіпр, Товариству українсько-кіпрської дружби.

Нагадаємо, конкурс колажів «Я уявляю Перемогу України» було оголошено у серпні 2023 року.

Фото: СКУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-