СКУ запросив до участі у благодійній лотереї на підтримку захисників України

СКУ запросив до участі у благодійній лотереї на підтримку захисників України

Укрінформ
Ініціатива Світового конгресу українців UniteWithUkraine разом з українсько-канадською компанією Saint Javelin організовують благодійну лотерею до Дня Незалежності України «Independence Lifeline». 

Як передає Укрінформ, про це йдеться на сайті СКУ.

«Незалежність має ціну. Українці платять за свободу валютою, яку неможливо замінити – життям. Збережіть якомога більше українських військових – пожертвуйте на високоякісні засоби тактичної медицини», – зазначають організатори ініціативи.

Вони наголосили, що контрнаступ відрізняється від інших операцій стратегічно і призводить до значних людських втрат. Кількість поранених у рази більша, отже виникає потреба в належних тактичних медичних засобах. Нині постачання якісного обладнання в Україні – на критично низькому рівні, тому СКУ закликає допомогти Збройним силам. 

Усі, хто долучиться до кампанії зі збору коштів Independence Lifeline до 25 серпня, отримають шанс виграти фігурку Saint Javelin, виготовлену з латунних гільз, якими визволяли Україну. Загалом у розіграші буде 5 переможців.

Нагадаємо, СКУ закликав українців з усього світу організовувати до Дня Незалежності України масштабні акції в громадах, що допоможуть мобілізувати допомогу та підкреслять важливу роль світового українства в протидії російській агресії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-