Українці надіслали з Аргентини нову партію гумдопомоги

Українці надіслали з Аргентини нову партію гумдопомоги

Фото
Укрінформ
З Аргентини за сприяння української діаспори вирушила чотирнадцята партія гуманітарної допомоги для України, яка складається з продуктів харчування, велосипедів для людей з обмеженими можливостями, ліків і таблеток для очищення води.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України в Аргентині.

«Чергові 16 т продуктів харчування довготривалого вжитку, медикаментів, таблеток для знезараження та очищення води і приготування дезінфекційних розчинів, а також адаптовані трициклети для осіб, постраждалих внаслідок триваючої російської війни, вирушили до України», – йдеться в дописі.

У диппредставництві додали, що станом на 14 серпня 2023 року Аргентинським агентством міжнародного співробітництва та гуманітарної допомоги «Білі шоломи» при Міністерстві закордонних справ, міжнародної торгівлі та віросповідань Аргентини, за сприяння Посольства України, української діаспори та єврейської громади, місцевих підприємств, організацій та громадян, надіслано вже понад 122 т гуманітарної допомоги для України.

Юрій Данилишин – голова Управи Українського культурного товариства «Просвіта» в Аргентині, регіональний віцепрезидент Світового конгресу українців у Латинській Америці повідомив, що УКТ «Просвіта» у відповідь на заклики Світового конгресу українців приєдналося до ініціативи #UniteWithUkraine та придбала 7 тонн харчових продуктів.

Нагадаємо, раніше з Аргентини за підтримки громадських організацій, українців та їхніх нащадків, друзів і небайдужих аргентинців до Варшави відправили чергову партію гуманітарної допомоги для України.

Фото: Посольство України в Аргентині / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-