В Естонії українських біженців запрошують до участі у програмі розвитку бізнесу

В Естонії українських біженців запрошують до участі у програмі розвитку бізнесу

Укрінформ
Естонська некомерційна організація допомоги біженцям Eesti Pagulasabi разом із Baltic Innovation Agency запрошують українських біженців, які мають досвід підприємницької діяльності, взяти участь у програмі розвитку бізнесу Boost.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє національний мовник ERR

«Люди, які приїхали до Естонії з України, мають різний бекграунд і знання. Є кваліфіковані робітники, а є й підприємці, які були змушені закрити свій бізнес на батьківщині. Проте їхні знання нікуди не поділися, і за допомогою програми розвитку підприємництва ми хочемо дати їм можливість продовжити свою діяльність в Естонії», – сказала фахівець Естонської ради допомоги біженцям Грета Карелсон.

Загалом для участі у програмі буде відібрано 30 бізнес-ідей, представлених окремими особами чи командами. Після закінчення програми три команди, обрані експертним журі, отримають по 1000 євро. У програмі можуть брати участь українські біженці, які проживають в Естонії, які вже почали або вирішили розпочати свій бізнес.

Програма розвитку підприємництва триває чотири місяці та складається з восьми тренінгів та навчальних поїздок, які дають знання про розвиток підприємництва в Естонії, маркетингу, менеджменту, цифровізації та підтримують зростання компаній. Окрім того, учасників програми підтримують ментори.

Останній термін подання заявок – 29 серпня. Зареєструватись можна за посиланням.

Як повідомлялося, станом на травень цього року в Естонії змогли працевлаштуватися 44% українських біженців віком 20-64 роки, вони добре зарекомендували себе на ринку праці. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-