Українських дітей за кордоном запросили до творчого флешмобу «Я уявляю перемогу України»

Українських дітей за кордоном запросили до творчого флешмобу «Я уявляю перемогу України»

Укрінформ
Освітній відділ Світової федерації українських жіночих організацій (СФУЖО) разом зі Світовим конгресом українців (СКУ) запросили молодь, яка проживає за межами України, взяти участь у марафоні колажів «Я уявляю Перемогу України», присвяченому 32-й річниці Незалежності.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці СФУЖО.

Флешмоб проводиться за ініціативи очільниці референтури та віцепрезидентки СКУ – Наталії Пошивайло-Таулер і за підтримки фулбрайтівської стипендіатки Юлії Кравченко.

«Участь у флешмобі активізує Вашу діяльність у міжнародному житті України, морально підтримує українців та наближає Перемогу України через візуалізацію мрії про неї та відновлення країни після війни. Захід має на меті утримання уваги до України, підтримки українських дітей та їх звʼязків з Україною», – повідомили у СФУЖО.

У флешмобі можуть взяти участь українські діти та молодь віком від 5 до 18 років. Кінцева дата подання колажів – 31 серпня 2023 року. Усі учасники флешмобу отримують сертифікат учасника. Детальніша інформація доступна за посиланням.

Нагадаємо, до Дня Незалежності України оголошено всеукраїнський конкурс малюнків і фотографій «Що для мене Україна?», у якому можуть узяти участь діти віком від 4 до 18 років з України та української діаспори різних країн світу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-