Українці утворять живий ланцюг єдності у різних країнах у День незалежності

Українці утворять живий ланцюг єдності у різних країнах у День незалежності

Укрінформ
У 32-у річницю Незалежності України, 24 серпня, українців у різних країнах закликали вийти на центральні вулиці міст і взятися за руки, щоб утворити найбільший в історії живий ланцюг єдності. 

Як передає Укрінформ, про це повідомила ініціатива Free World Gathering.

Для участі в акції потрібно зайти на freeworldgathering.com, обрати та відмітити місце проведення, або знайти позначки тих, хто вже відмітився, і зайняти місце поруч, щоб продовжити ланцюг. 24 серпня о 19:00 за місцевим часом прийти на вибране місце та взятися за руки з тими, хто також приєднався до ланцюга.

«Завдяки вам ланцюг вільних людей стає довшим. Пам’ятайте, що те саме відбувається в різних куточках планети – наповнюйтеся гордістю та радістю! Поширте інформацію про ланцюг, щоб якомога більше людей підтримало Україну й свободу», – закликали організатори.

Free World Gathering – це ініціатива групи активістів, які першими організували ланцюг єдності на початку війни. Тоді, навесні 2014 року, тисячі українців з усіх регіонів вийшли на вулиці, щоб продемонструвати свою єдність.

Нагадаємо, до Дня Незалежності України оголошено всеукраїнський конкурс малюнків і фотографій «Що для мене Україна?», у якому можуть узяти участь діти віком від 4 до 18 років з України та української діаспори різних країн світу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-