Українських дітей з усього світу запросили до участі у творчому конкурсі до Дня незалежності

Українських дітей з усього світу запросили до участі у творчому конкурсі до Дня незалежності

Укрінформ
До Дня Незалежності України оголошено всеукраїнський конкурс малюнків і фотографій «Що для мене Україна?», у якому можуть узяти участь діти віком від 4 до 18 років з України та української діаспори різних країн світу.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на сайті Благодійного фонду «Об’єднання світових культур» (United World Cultures Foundation / UWCF), який є одним з організаторів конкурсу.

Зауважується, що авторами конкурсних робіт можуть бути виключно учасники конкурсу. У категорії «Малюнок» індивідуальна конкурсна робота на обрану тематику подається в одній з чотирьох вікових номінацій, у категорії «Фотографія» конкурсна робота може бути як індивідуальною, так і колективною.

Організатори пропонують наступні тематики для конкурсної роботи у категорії «Малюнок»: «Нащадки славних козаків», «Герої без зброї», «Історична постать України», «З піснею до Перемоги», «Рідний край», «Українські традиції», інша тематика конкурсної роботи в рамках загальної теми конкурсу «Що для мене Україна?».

Категорія «Фотографія» не містить окремих номінацій та вікового розподілу. На Конкурс «Фотографія» подаються не більше 5 світлин (конкурсних робіт), які відображають одну або дві волонтерські ініціативи, в яких брала участь одна дитина чи група дітей (клас, гурток, колектив тощо) та була направлена на допомогу українським військовим, переселенцям, постраждалим внаслідок війни, тваринам тощо. 

Учасник конкурсу та його представник гарантують, що конкурсні роботи є автентичними, раніше не брали участі в інших конкурсах, не порушують авторські права інших осіб.

Прийом конкурсних робіт триває з 1 серпня до 24 серпня 2023 року включно. Детальніша інформація доступна за посиланням.

Нагадаємо, Світовий конгрес українців (СКУ) 28 липня висловив свої вітання з нагоди одразу трьох свят – Дня Володимира Великого, Дня хрещення Київської Русі та Дня Української Державності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-