У Японії на благодійному заході зібрали кошти для підтримки України

У Японії на благодійному заході зібрали кошти для підтримки України

Фото
Укрінформ
У японському місті Кувана, що в префектурі Міє, відбувся благодійний захід, метою якою було зібрати кошти для підтримки України.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомила Японсько-українська культурна асоціація (Japanese Ukrainian Culture Association NPO JUCA).

На заході була презентована виставка дитячих малюнків дітей з-під Києва. Родзинкою заходу була відома в Україні фотовиставка національних костюмів з різних кутків України за участю найвідоміших українців – «Щирі».

Відвідувачі події мали змогу долучитися до майстер-класу з виготовлення ляльок-мотанок, купити вироби ручної роботи евакуйованих українців і побачити на сцені виступи артистів JUCA entertainment.

Жителі префектури Міє мали можливість скуштувати борщ і вперше посмакувати дуже корисний сік з буряку, який прийшовся до смаку багатьом відвідувачам.

Захід відбувся завдяки клопіткій підготовці волонтерів-школярів з Tsuda-akademin та членів молу SunCity. Зібрані кошти у сумі 68412 єн будуть надіслані в Україну.

Нагадаємо, перший у Японії український книжковий клуб «Літературні вечорниці в Токіо» запросив усіх охочих відвідати віртуальні культурні заходи, які відбудуться наприкінці липня та в серпні.

Фото: Japanese Ukrainian Culture Association NPO JUCA / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-