У Канаді українці провели акцію до Дня батька, нагадавши про злочини російських окупантів

У Канаді українці провели акцію до Дня батька, нагадавши про злочини російських окупантів

Фото
Укрінформ
У місті Едмонтон, столиці канадської провінції Альберта, представники української громади провели мітинг до Дня батька, згадуючи родини і татів, чиє життя забрала російська війна проти України.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Генеральне консульство України в Едмонтоні.

«Тисячі синів і дочок в Україні не зможуть привітати своїх татусів з Днем батька, не зможуть відчути тепло їх обіймів, тому що російські окупанти їх вбили чи замордували. Так само, тисячі татусів не зможуть подарувати любов своїм дітям, які були вбиті на полі бою, чи під час російських терористичних атак на наші мирні міста», – йдеться в дописі.

У День батька Генеральний консул України Олександр Данилейко взяв участь у мітингу та виступив перед присутніми, щоб знову нагадати світу про ті злочини, які творять російські окупанти в Україні, з вимогою зупинити російську агресію.

Генконсульство висловило подякувало Ukrainian National Youth Federation - UNYF Edmonton, а також усім хто, попри на негоду, прийшов висловити свою позицію.

Нагадаємо, раніше в Едмонтоні пройшов мітинг у зв’язку з підривом росіянами дамби Каховської ГЕС. Учасники акції закликали канадську та світову спільноту зупинити та покарати російських терористів.

Фото: Consulate General of Ukraine in Edmonton / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-