У Торонто відбудеться фестиваль українського кіно

У Торонто відбудеться фестиваль українського кіно

Укрінформ
На Фестивалі українського кіно в Торонто (TUFF), що відбудеться 10-12 березня, представлять низку українських фільмів, що отримали міжнародне визнання.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на сторінці події у Фейсбуці.

Зауважується, що ці роботи демонструються, номінуються та отримують престижні нагороди на таких фестивалях, як Канни, Санденс та TIFF. Це можливість відзначити одну з граней сучасної української культури, розповідаючи історії хоробрості, любові, співчуття та запеклого опору засобами кіномистецтва.

Отримані під час фестивалю кошти підуть до фонду «Другий фронт», української організації, яка збирає кошти на медичне та захисне спорядження для українських військовослужбовців на передовій, та до фонду «Допомога митцям», дочірнього фонду Канадсько-Української Фундації CUF, організації гуманітарної допомоги, яка працює з 1995 року.

Квитки можна придбати за посиланням. Детальніша інформація тут

Нагадаємо, у галереї Канадсько-української мистецької фундації (КУМФ) у Торонто відбулася виставка «Разом ми єдині», на якій представлені роботи митців, котрі змушені були залишити Україну через розпочату росією війну.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-