Експрезидент СКУ Евген Чолій закликав захід невідкладно надати Україні всю необхідну зброю

Експрезидент СКУ Евген Чолій закликав захід невідкладно надати Україні всю необхідну зброю

Укрінформ
Президент Світового конгресу українців (2008-2018), президент Громадської організації «Україна-2050» Евген Чолій закликав західних лідерів невідкладно надати Україні всю необхідну зброю для припинення цієї війни і тим самим забезпечити мир, безпеку та стабільність у світі.

Як передає Укрінформ, про це йдеться у статті Евгена Чолія «Коли закінчиться геноцидна війна Росії?».

Водночас він зауважив, що протягом 2022 року країни-члени НАТО обережно та поступово надавали Україні дедалі кращу військову підтримку, яка, однак, була завідомо недостатньою – як кількісно, так і за змістом – щоб покласти край цій війні та навислій загрозі всім Західним країнам.

«Оскільки лідери оборони з близько 50 країн Контактної групи з питань оборони України готуються до засідання Рамштайн-8, 20 січня 2023 року – це (надання необхідної зброї, – Ред.) не тільки можливо, але й необхідно для нашого спільного добробуту», – наголосив він.

Громадська організація (ГО) «Україна-2050» є неприбутковою організацією, заснованою, щоб сприяти втіленню в життя за час одного покоління – до 2050 року – стратегії сталого розвитку України, як повністю незалежної, територіально цілісної, демократичної, реформованої та економічно конкурентоспроможної Європейської держави.

Нагадаємо, торік Евген Чолій представив звіт медіамоніторингу щодо російської дезінформації відносно України за пів року до повномасштабного вторгнення рф.

Фото: Eugene Czolij / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-