У Нідерландах відбувся концерт українського гурту Бумбокс

У Нідерландах відбувся концерт українського гурту Бумбокс

Фото
Укрінформ
У нідерландській Гаазі відбувся концерт українського гурту Бумбокс, який також відвідали українські військові, які проходять реабілітацію в Нідерландах.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу в Гаазі, українські бійці були дуже вражені концертом, зокрема, виконанням пісні “Ой у лузі червона калина”.

“Їхнє виконання “Ой у лузі червона калина” просто супер! А ще “Сталеві квіти” дуже сильна пісня. Концерт неймовірний. Відчувалося, як кожен з артистів вкладує душу у виконання. Віддає всі емоції і все це проходить через нас. І не лише Андрій Хливнюк, а й весь гурт викладається на повну. Я особисто відчув цю щирість, це не може не викликати захоплення”, - сказав в коментарі Укрінформу український військовий Андрій Сіромаха, який наразі перебуває в Нідерландах на реабілітації.

У залі вирували шалені емоції. Українці були загорнуті в синьо-жовті прапори та на пам’ять співали разом з гуртом улюблені пісні. 

Як повідомляв Укрінформ, вперше з 1994 року гурт Pink Floyd випустив нову пісню Hey Hey Rise Up! (Гей, гей, ставай) з вокалом українського музиканта соліста гурту "Бумбокс" Андрія Хливнюка. 

Усі кошти, які будуть зібрані від продажів пісні, підуть на гуманітарну допомогу для України.

Нагадаємо, у Гаазі відомі українські музиканти та юні таланти влаштували концерт, щоб через красу класичної музики більше розповісти про Україну та її культуру, а також надихнути на допомогу нашій країні.

Фото: Lera Manzovitova, Ірина Драбок

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-