Українці провели в Мадриді віче та ходу на підтримку України

Українці провели в Мадриді віче та ходу на підтримку України

Фото
Укрінформ
У Мадриді українська громада провела на підтримку України віче на площі Callao та організувала ходу центральним проспектом до мерії столиці, яка знаходиться на площі Cibeles.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив голова Української громади Іспанії за права, честь і гідність українців Юрій Чопик.

«Пісні і чудова підтримка гурту Мандри, які перебували з благодійним концертом в Мадриді, зокрема в Алкалі де Енарес, молитва і підтримка іранської спільноти, присутність вимушено переміщених осіб з України, чергова жертовна допомога в рамках проєкту Байрактар, який продовжено до 6 листопада, інформаційна праця для іспанських ЗМІ це чергова ланка постійної праці українців в допомозі України», – написав він.

Чопик також розповів, що також було проведено пікет навпроти королівської опери московської співачки анни нетребко. Це вже третій концерт співачки, яка підтримувала путіна і терористів днр в Мадриді.

Нагадаємо, після численних російських ракетних обстрілів України українські громади провели в Іспанії та Андоррі масштабні протестні акції перед посольством і консульськими установами країни-агресора.

Фото: Юрій Чопик / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-