У Канаді діаспора організувала благодійний концерт до Дня Незалежності України

У Канаді діаспора організувала благодійний концерт до Дня Незалежності України

Фото
Укрінформ
Відділ Конгресу українців Канади в Едмонтоні, столиці провінції Альберта, організував благодійний концерт до Дня Незалежності України, завдяки якому вдалося зібрати близько 7 тис. доларів для допомоги Збройним Силам України.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Генеральне консульство України в Едмонтоні.

«Сьогодні усі українці та наші канадські друзі в Едмонтоні роблять свій посильний вклад у нашу Перемогу над російськими окупантами», – наголосили у ГКУ.

У заході, зокрема, взяли участь депутати Парламенту Канади та Міської Ради Едмонтона.

Перед присутніми виступив Генеральний консул України Олександр Данилейко. Він подякував за підтримку України, і звернувся із закликом продовжувати допомогу Україні, проводити відповідні акції, спрямовані на посилення тиску на росію, збільшення підтримки України з боку Канади.

Як повідомив у Фейсбуці Едмонтонський відділ КУК, святкова програма складалася із двох частин: концерту та барбекю.

«Однією з основних цілей даного заходу була інтеграція новоприбулих українців в нашу дружню Українсько-Канадську громаду. Понад 90% артистів були саме новоприбулими. Дуже приємно було те, що на концерт завітало більше 50% саме новоприбулих», – ідеться в дописі.

Посольство подякувало Конгресу українців Канади в Едмонтоні (Ukrainian Canadian Congress - Edmonton Branch) за організацію заходу, артистам за чудові виступи й усім, хто зробив свої пожертви.

Нагадаємо, до Дня Незалежності України ГКУ в Едмонтоні та Stand with Ukraine: Edmonton Rallies провели велопробіг і ходу центральними вулицями Едмонтона. Трек велопробігу було складено так, щоб в результаті утворився герб України.

Фото: Consulate General of Ukraine in Edmonton, Ukrainian Canadian Congress - Edmonton Branch / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-