У Женеві відбудеться благодійна вечеря від українського шеф-кухаря

У Женеві відбудеться благодійна вечеря від українського шеф-кухаря

Укрінформ
Українське товариство у Швейцарії за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України проведе 18 липня у Женеві благодійну вечерю «Театр борщу» від відомого українського шеф-кухаря Євгена Клопотенка.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на сторінці події у Фейсбуці.

До благодійної вечері запрошуються шанувальники традиційної української культури, передусім – кулінарної.

Захід супроводжуватиметься живою музикою у виконанні однієї з найвідоміших українських джазових вокалісток Катіко Пурцеладзе та джазового інструменталіста Павла Ігнатьєва.

«Це буде не просто вечеря – це своєрідне відрядження до України. Театр борщу відбувається в рамках акції «Український борщ єднання», мета якої – благодійні заходи довкола приготування цієї знакової для українців страви. Акція покликана консолідувати світ задля підтримки людей, що перебувають на території України», – говорить Клопотенко.

Читайте також: У Цюриху відбулася акція подяки українців громаді Швейцарії

Організатори зауважують, що захід проводиться з благодійною метою. Кошти, зібрані від продажу квитків, будуть передані двома рівними частинами двом українським гуманітарним організаціям: Інституту культури України – на закупівлю продуктів для постраждалого від війни населення України та благодійній платформі dobro.ua у партнерстві з Українським благодійним альянсом (Харківська область) для надання продовольчої допомоги маломобільним людям в одному з найбільш постраждалих від війни регіонів України – Харківській області.

 Дата та час проведення: 18 липня о 18:30. Вечеря відбуватиметься у закритому форматі. Вхід за попередньо придбаними квитками. Мови заходу: англійська, українська.

Вартість благодійної вечері з шести страв: 200 швейцарських франків. Квитки можна придбати за посиланням.

Нагадаємо, 1 липня український борщ внесли до Списку нематеріальної культурної спадщини ЮНЕСКО, що потребує негайної охорони.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-