У Відні відбулася акція проти масових зґвалтувань в Україні російськими окупантами

У Відні відбулася акція проти масових зґвалтувань в Україні російськими окупантами

Фото
Укрінформ
Українки провели у центрі Відня акцію проти масових зґвалтувань російськими окупантами українських жінок, дітей та чоловіків.

Про це повідомляє власний кореспондент Укрінформу в Австрії.

Демонстрація проводилася в межах всесвітньої акції "Women for Ukraine - жінки для України", започаткованої жінками у Латвії та Естонії, які стали частково оголеними перед посольством рф, зі зв’язаними за спиною руками та мішками на головах.

Учасниці акції у Відні вийшли в популярний серед молоді парк біля Карлплатц у спідній білизні, обляпаній кров’ю, щоб привернути увагу австрійської та світової громадськості до проблеми сексуального насильства на розв’язаній росією війні в Україні.

Акція у Відні проти ґвалтувань окупантами в Україні / Фото: Valeriia Maltseva

Читайте також: Влада рф підбурює до геноциду українців і здійснює його

"Цією акцією дівчата хотіли висловити свою підтримку тим, хто зазнав жорстких злочинів від рук російських окупантів, щоб потерпілі бачили підтримку всього світу та знали, що виконавці страшних злочинів будуть покарані. Звірства російських окупантів проти українських жінок, дітей та чоловіків не мають моральних меж", - заявили організатори з ГО "Unlimited Democracy".

Було наголошено, що просто зараз, щодня, російські солдати ґвалтують українців з особливою жорстокістю.

Читайте також: Злочини, як у Бучі: ГУР має інформацію, що вояки рф катують мирних людей на окупованому півдні

"Окупанти на Херсонщині зґвалтували дівчаток 12 і 15 років, шестимісячну дитину, а троє малолітніх хлопчиків померли внаслідок отриманих травм. Бракує слів щоб описати той жах, який відчувають українці прямо зараз. Вони бояться за своє життя, вони борються, але їх ґвалтують, катують, б'ють та вбивають", - заявляли учасниці акції.

Як повідомляв Укрінформ, в Олександрівці на Херсонщині російські військові зґвалтували дітей - дівчат і хлопчиків, дехто з них загинув.

Читайте також: росіяни жорстоко катують українських полонених - Денісова

Також жахливий випадок стався з двома хлопчиками-близнюками дворічного віку. Діти з мамою були вдома, коли увірвалися 5 загарбників. Один тримав матір, решта по двоє ґвалтували малюків. Діти загинули від травм і втрати крові. За словами омбудсмена, помер від травм і трирічний хлопчик, якого на очах у матері зґвалтували два російських вояки.

Перехоплені СБУ розмови російських загарбників також свідчать, що їхні дружини закликають своїх чоловіків ґвалтувати українських жінок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-