Зірковий піцайоло Андрій Злотко розповість секрети приготування піци на проєкті в Римі

Зірковий піцайоло Андрій Злотко розповість секрети приготування піци на проєкті в Римі

Укрінформ
Відомий піцайоло, переможець Чемпіонату світу з приготування піци - 2018 в Італії та Україні, засновник MastroPizza в Києві та Римі Андрій Злотко запрошує усіх охочих взяти участь у проєкті "Школа Піцайолів", де ділитиметься своїми знаннями.

Проєкт відбуватиметься у Римі, повідомив Злотко у Facebook.

«Любі друзі, у нас для вас чудова новина! Можливо, ви давно мріяли навчитись робити смачну піцу або оволодіти  популярною та прибутковою на сьогодні професією - піцайоло; також Ви повні енергії та прагнете дізнаватись кожного дня щось нове; неважливо, новачок ви чи професіонал, - спеціально для вас MastroPizza у Римі запускає новий проект "Школа Піцайолів", який буде проводитись під керівництвом відомого піцайоло Андрія Злотко», - йдеться у дописі.

Як зазначається, протягом трьох тижнів зсновник MastroPizza буде навчати учасників майстерності приготування піци. Але і це ще не все: найкращих студентів школи працевлаштують у MastroPizza, де вони зможуть приєднатися до команди професіоналів і  разом з ними створювати найкращу піцу у Римі.

Нагадаємо, Андрій Злотко народився і виріс в Іваничах Волинської області. Після закінчення школи в пошуках роботи виїхав до Італії, де за кліька років відкрив у Римі свою піцерію.

Фото: Andriy Zlotko

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-