Культурний центр України в Аммані святкує свою першу річницю

Культурний центр України в Аммані святкує свою першу річницю

Фото, відео
Укрінформ
Український культурний центр "Українська хата в Йорданії" відзначив першу річницю від дня cвого заснування грандіозним концертом.

Про це повідомила на своїй сторінці у Фейсбуці громада українців в Аммані.

"26 жовтня в приміщенні культурного центру Заха відбувся святковий концерт "Української пісні та поезії", присвячений святкуванню першої річниці з дня заснування Українського культурного центру "Українська хата в Йорданії", - йдеться у повідомленні.

Святкування розпочалося з промови Посла України в Йорданії Сергія Паська, який привітав гостей та учасників свята, розповів про досягнення Українського культурного центру в Аммані та відзначив активістів громади почесними грамотами за значний внесок в розвиток українсько-йорданських відносин.

Також учасників та гостей заходу привітала голова Українського центру Ольга Завидняк, яка доповіла присутнім про успіхи вихованців та викладачів організації за такий короткий період часу, озвучила майбутні плани центру і вручила пам'ятний сувенір колективу Посольства за допомогу, підтримку і співробітництво.

В концерті взяли участь вихованці дитячого колективу "UA Kids" та активісти "Української хати в Йорданії", а також "Клуб української пісні". Прозвучали популярні та авторські пісні (на слова поетеси Вікторії Бричкової-АбуКадум та музику Ольги Завидняк), авторська поезія та дитячі вірші. Крім цього, юні танцюристи продемонстрували свої таланти для глядацької аудиторії.

Серед поважних гостей були Надзвичайний та Повноважний Посол України в Йорданському Хашимітському Королівстві та співробітники української дипустанови, Посол та співробітники Посольства Азербайджану, журналісти газети Amman Newspaper, українська громада та жителі Йорданії.

Захід відбувся за підтримки Посольства України в Йорданії та Міністерства закордонних справ України. 

Фото та відео опубліковані у Фейсбуці "Українською хатою в Йорданії"

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-