Після публікації Укрінформу OLX і театр Франка домовилися боротися із квитковими спекуляціями

Після публікації Укрінформу OLX і театр Франка домовилися боротися із квитковими спекуляціями

Укрінформ
Платформа онлайн-оголошень OLX.UA співпрацюватиме з Національним академічним драматичним театром імені Івана Франка задля видалення з онлайн-платформи оголошень, що порушують правила реалізації квитків.

Про це Укрінформу повідомили в адміністрації компанії OLX.

«Ми отримали звернення від керівництва театру про те, що на платформі OLX публікуються оголошення про перепродаж квитків на їхні вистави. Ми погодили з театром видалення оголошень, які, на їхню думку, порушують правила реалізації квитків. OLX Україна діє чітко в межах чинного законодавства та співпрацює з правовласниками задля уникнення подібних ситуації у майбутньому», - зазначив керівник юридичного відділу OLX Україна Андрій Бічук.

Як повідомили у компанії, адміністрація OLX, згідно з правилами сервісу OLX.UA та внутрішніми політиками, розглянула звернення театру з переліком оголошень. OLX реагуватиме на випадки перепродажу квитків на вистави від Театру ім. І.Франка та видалятиме оголошення квиткових спекулянтів на підставі звернень театру.

У театрі наголосили, що питання перепродажу квитків шахраями для театру болюче і актуальне, адже це шкодить репутації закладу. На початку березня Укрінформ писав про боротьбу Національного театру імені Івана Франка зі спекуляціями. Керівник відділу реклами та зв'язків із громадськістю Анастасія Коржова розповіла агентству, що театр намагається домогтися від OLX блокування перепродажу квитків.

Тепер ситуація зрушила з місця.

«Франківці вдячні за готовність OLX відстоювати права глядачів і театру, а також переконані, що плідна співпраця зможе розв'язати цю проблему і позбавить шахраїв можливості перепродавати квитки на вистави театру», - наголосив начальник юридичного відділу театру Сергій Пироженко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-