Під час благодійних концертів «На шапку» збиратимуть на імпланти для поранених військових

Під час благодійних концертів «На шапку» збиратимуть на імпланти для поранених військових

Фото
Укрінформ
У лютому в Києві відбудеться чотири благодійних концерти "На шапку" за участі відомих українських виконавців, метою яких є забезпечити збір на кісткові імпланти та інші медичні потреби для поранених військових.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на засновників проєкту.

"Проєкт "На шапку" був започаткований у Волонтерському центрі “Фролівська 9/11” у 2014 році з початком війни. Він мав на меті підтримку переселенців, що втекли від війни на сході нашої країни, та наших військових. Зараз перед нами нові виклики: допомога ЗСУ, пораненим та паліативним хворим. Усіма цими питаннями опікуються наші друзі з Благодійного фонду "Свої". Музика у буквальному сенсі може врятувати життя. Тому ми збираємося щочетверга, щоб зібрати кошти на кісткові імплантати для наших поранених", - розповіла засновниця проєкту "На шапку", співачка та радіоведуча Соня Сотник.

За її словами, це серія благодійних концертів талановитих музикантів та митців, метою яких є забезпечити поранених військових кістковими імплантами, лікарні - препаратами та устаткуванням, і продовжити підтримувати паліативних хворих по всій Україні. Вхід на всі концерти - безкоштовний. Під час виступів збирають донати, проводять креативні аукціони з незвичайними лотами.

Зокрема, 8 лютого на благодійному концерті співатиме українська виконавиця Оля Цибульська, 15 лютого - відбудеться благодійний акустичний концерт українського рок-музиканта, гітариста, співака, композитора, одного із засновників і учасника гурту "Воплі Відоплясова" Юрія Здоренка.

22 лютого в проєкті "На шапку" виступить джазовий квінтет "Impressions", у репертуарі якого найвідоміші американські джазові стандарти українською та польською мовами в авторських аранжуваннях учасників проєкту Денніса Аду (труба) та Олександра Малишева (фортепіано).

29 лютого "На шапку" збиратиме український журналіст, автор відомого проєкту "Служба розшуку дітей", режисер-документаліст, письменник, поет і музикант Руслан Горовий.

Читайте також: Для військових безкоштовно: у Вінниці створили центр лікування болю та реабілітації

"Усі гроші від концертів будуть передані фонду "Свої" на кісткові імпланти для наших поранених", - зазначили засновники проєкту "На шапку".

Фото надані організаторами

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-