За учасника Євробачення-2024 у «Дії» проголосували вже понад мільйон українців

За учасника Євробачення-2024 у «Дії» проголосували вже понад мільйон українців

Укрінформ
Участь в онлайн-голосуванні за переможця Національного відбору на Євробачення-2024 взяли вже понад мільйон українців, опитування триває.

Про це пресслужба сервісу державних послуг “Дія” повідомила в Телеграмі, передає Укрінформ.

“Українці — міць понад 1 000 000 голосів у “Дії”. Ви перевершили усі очікування і прогнози. Раніше з голосуванням через платні смс участь брали лише десятки тисяч людей. Ви перетнули позначку в мільйон”, - ідеться у повідомленні.

Фахівці повідомляють, що в “Дії” не зберігають персональні дані. Громадяни, які бажають проголосувати, заходять в опитування — відправляється запит у реєстр для перевірки громадянства та віку.

"Від великої кількості запитів створювалась черга", - підкреслили в "Дії".

Розробники збільшили потужності “Дії” в п'ять разів. Адже українці встановили рекорд не тільки по запитах на вхід у застосунок. А ще понад мільйон голосів за фаворита на Євробаченні.

Наголошується, що голосування триває. Результати оголосять у прямому ефірі Суспільного, який почнеться о 19:05.

Як повідомляв Укрінформ, 3 лютого в Україні пройшов Національний відбір на участь у Євробаченні-2024. Того ж дня за результатами голосування журі (50%) та глядачів (50%) мали оголосити переможця.

Читайте також: Співачка SKYLERR зняла свою кандидатуру з нацвідбору Євробачення через збій у «Дії»

Глядацьке онлайн-голосування проходило в "Дії". Через велику кількість охочих проголосувати в застосунку стався збій. У зв'язку із цим терміни голосування були продовжені.

За даними віцепрем'єр-міністра з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій – міністра цифрової трансформації Михайла Федорова, під час голосування в "Дії" запитів від користувачів цьогоріч надійшло у 20 разів більше, ніж торік.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-