Спідницю головної героїні серіалу «Секс і місто» продали на аукціоні за $52 000

Спідницю головної героїні серіалу «Секс і місто» продали на аукціоні за $52 000

Укрінформ
Культова біла пачка, в якій героїня Сари Джессіки Паркер з’являється під час перших титрів серіалу "Секс і місто", була продана на аукціоні за 52 000 доларів (41 000 фунтів стерлінгів).

Про це повідомляє Nbs news, передає Укрінформ.

"Триярусна спідниця-пачка з устрично-білого тюлю з атласним поясом" була виставлена на аукціон Julien's. Спідниця - одна з п'яти оригінальних, які використовувались у серіалі. Одна із таких пачок є у самої Паркер.

Художниця по костюмах Патриція Філд знайшла і придбала пачку на розпродажі за 5 доларів у магазині одягу на Мангеттені, повідомляє Julien's.

Спочатку в титрах серіалу героїня Паркер мала бути вдягнена у сукню від Марка Джейкобса колекції весна 1998 року. Але Філд віддала перевагу образу, який кидав виклик модним тенденціям того часу.

Спідниця також з'являється у фільмі "Секс у великому місті", коли Керрі розбирає свою шафу і влаштовує показ своїх минулих нью-йоркських образів для подруг. Жінки одностайно вирішують залишити цю річ у Керрі.

Серіал "Секс і місто", створений Дарреном Стар, був заснований на газетній колонці нью-йоркської письменниці Кендіс Бушнелл та однойменній книжковій антології, виданій у 1996 році. Серіал вийшов на екрани у США в червні 1998 року і складався з 94 епізодів за шість сезонів. Після його закриття у 2004 році було знято два фільми з тими ж героями.

Читайте також: Вечірню сукню принцеси Діани продали на аукціоні за рекордні $1,15 мільйона

Сиквел "І ось так..." з чотирма головними героями без Кім Кеттролл розпочався у 2021 році після того, як третю екранізацію було скасовано. Кеттролл повернулася до другої серії, яка вийшла минулого року, а третій сезон заплановано на 2025 рік.

Як повідомляв Укрінформ, годинник голлівудського актора Арнольда Шварценеггера, через який у нього були проблеми на німецькій митниці, продали у четвер на аукціоні в Австрії за 270 тис. євро.

Фото: Collection Christophel / HBO/New Line Cinema/Alamy file

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-