Годинник Шварценеггера продали на аукціоні за €270 тисяч

Годинник Шварценеггера продали на аукціоні за €270 тисяч

Укрінформ
Годинник голлівудського актора Арнольда Шварценеггера, через який у нього напередодні були проблеми на німецькій митниці, продали у четвер на аукціоні в Австрії за 270 тис. євро.

Як передає Укрінформ із посиланням на APA, годинник був проданий на благодійній вечері в готелі Stanglwirt у курортному містечку Кіцбюель.

"Це те, що називається збільшенням вартості: той відомий "розкішний годинник", через який Арнольд Шварценеггер мав проблеми з мюнхенською митницею, в четвер увечері був проданий з молотка за 270 тис. євро на благодійному кліматичному аукціоні та вечері в Stanglwirt", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що стартова ціна за годинник відомого американського актора та колишнього губернатора Каліфорнії Арнольда Шварценеггера становила 50 тис. євро.

Напередодні у середу Шварценеггера на три години затримали митники в аеропорту Мюнхена через те, що актор не задекларував коштовний годинник швейцарського люксового бренду Audemars Piguet. Після допиту та сплати чималого штрафу (за повідомленнями ЗМІ – 35 тис. євро) актора відпустили, і він поїхав до Австрії. Там він наступного дня брав участь у благодійному аукціоні в Stanglwirt, виторг від якого йде на користь "Кліматичної ініціативи Шварценеггера", яка щороку в травні організовує у Відні "Всесвітній саміт Австрії" і підтримує різні глобальні кліматичні проєкти.

Читайте також: Вечірню сукню принцеси Діани продали на аукціоні за рекордні $1,15 мільйона

На додаток до швейцарського розкішного годинника, який був розроблений ексклюзивно для Шварценеггера і випущений в кількості 20 екземплярів по всьому світу, на аукціон була виставлена картина Крістофа Палашке із зображенням Шварценеггера та багато інших лотів. Загалом всі експонати разом зібрали 1,31 млн євро.

Як повідомляв Укрінформ, знаменитий американський актор Арнольд Шварценеггер заговорив українською у новому кліпі гурту Kalush Orchestra.

Фото: @Bild.de

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-