Гурт Green Grey презентував відеокліп «Друже»

Гурт Green Grey презентував відеокліп «Друже»

Відео
Укрінформ
Український гурт Green Grey у новому кліпі на пісню «Друже» поділився особистими переживаннями після втрати близької людини.

Про це повідомляє Укрінформ. 

Як розповіли музиканти, пісня «Друже» про людину, яка принесла себе в жертву заради інших. Це присвята їхньому другу - байкеру Володимиру Мессеру, президентові першого українського мотоклубу Silver Bullets. Коли почалося російське вторгнення, він, ризикуючи своїм життям, під обстрілами вивозив людей з Київської області. Мессер загинув від куль окупантів під Ірпенем від куль окупантів, рятуючи цивільних.

«Пісня «Друже» далася нам нелегко, бо хотілося через музику, текст і відео передати власний внутрішній стан від втрати близької людини, спустошення, яке нас накрило з головою. І реалії такі, що сьогодні ледь не кожен другий українець стикається з подібною трагедією. Тому метою нашого кліпу стала підтримка емоційного стану людей, хто проживає це зараз. Всі переживають втрату по-різному, тому ми показуємо всі стадії її подолання на власному досвіді. Проте, ми будемо раді, якщо наш досвід зможе змотивувати когось, вселивши віру у те, що жити після трагедії можна і треба», - розповів засновник та гітарист гурту “Green Grey” Андрій Яценко (DZL). 

Дмитро Муравицький (MRK) додав, що текст пісні був написаний за 30 хвилин. «Коли знімали кліп, нас періодично накривало. Ми хотіли показати стадії переживання нашого болю, тому виходило так, що самі проходили через ці стадії на знімальному майданчику заново по колу. А сам біль усе ще всередині. Я так і не видалив номер Вови Мессера зі свого телефона», - сказав музикант.

Читайте також: Сицилійський співак випустив пісню українською й італійською мовами

Режисер кліпу Андрій Франчук розповів, що від початку роботи над кліпом було зрозуміло, що він ділитиметься на 3 частини. «Кожна частина буде символізувати 3 стадії подолання втрати. А саме: неприйняття, депресія та тотальне спустошення; втеча від себе (спроба вгамувати внутрішнє спустошення якоюсь зовнішньою діяльністю, що не дає результату); остаточне прийняття втрати, готовність впустити болючі спогади ближче до себе», - сказав Франчук. 

Як повідомлялося, гурт ТНМК (“Танок на майдані Конго”) торік презентував пісню та анімаційний кліп про українських біженців, які прагнуть повернутися додому.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-