У Києві відбудеться прем’єра благодійного мюзиклу FAME Jr.

У Києві відбудеться прем’єра благодійного мюзиклу FAME Jr.

Укрінформ
У столичному Театрі на Подолі 18 грудня відбудеться прем’єра соціально-благодійного проєкту - мюзиклу FAME Jr. від дитячої музично-театральної студії Broadway Kids Studio.

Про це Укрінформу повідомили організатори.

«Українська дитяча музично-театральна студія Broadway Kids Studio стала ініціатором постановки знаменитого бродвейського мюзиклу FAME Jr. як благодійного проєкту для дітей і підлітків, які залишаються в країні під час воєнного стану», - розповіли організатори.

На сцену Театру на Подолі вийдуть майже 40 юних артистів Broadway Kids Studio, вокального ансамблю «Забава», хореографічного ансамблю «Фламінго», а також діти, яких відібрали на кастингах.

Дія мюзиклу відбувається у реальній престижній Нью-Йоркській вищій школі сценічних мистецтв, широко відомій як Школа слави, в якій навчалися Лайза Мінеллі, Едріан Бровді, Дженніфер Еністон, Аль Пачіно та інші зірки.

Читайте також: Прем’єра в театрі ім. Франка: Емоційна віддушина в готельному люксі

Українська постановка мюзиклу FAME Jr. – це соціальний і благодійний проєкт, в якому діти беруть участь безкоштовно. Основна його місія – підтримка молоді, яка живе в Україні під час повномасштабної війни. Протягом майже 4 місяців вихованці відвідували заняття з акторської майстерності, сценічної англійської мови, вокалу та хореографії.

Свій внесок у благодійність проєкту зробив також всесвітньо відомий театральний ліцензіар MTI (Music Theatre International), надавши безкоштовну ліцензію на постановку та показ мюзиклу на знак підтримки української молоді. Вони дозволили стрим.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-