Шон Пенн знявся у фінальній новелі режисера Мирослава Слабошпицького

Шон Пенн знявся у фінальній новелі режисера Мирослава Слабошпицького

Укрінформ
Американський актор Шон Пенн завершив зйомки у фінальній новелі українського фільму-антології "Війна очима тварин", які відбулися в Лос-Анджелесі.

Про це повідомляє Deadline, передає Укрінформ.

Пенн зіграв головну роль у фінальній новелі під назвою "Орел", написаній і знятій режисером Мирославом Слабошпицьким ("Плем'я").

Історія відбувається у природному заповіднику навколо Чорнобиля, куди молодий звукорежисер вирушає на прохання іноземного продюсера для запису голосів рідкісних птахів. Але його роботу перериває раптовий початок війни.

Фільм складається з дев'яти частин і розповідає про тварин, які постраждали від екоциду через війну в Україні. Зйомки фільму нещодавно завершилися в Лос-Анджелесі, а другий етап незабаром розпочнеться в Україні.

Пенн є одним з найвідоміших антивоєнних активістів у Голлівуді. Він кілька разів зустрічався з Президентом Володимиром Зеленським і був співрежисером документального фільму про нього «Суперсила» (Superpower).

Читайте також: Документальний фільм «Правило двох стін» отримав нагороду в Нью-Йорку

Українські компанії SOTA Cinema Group та Kleos Art Productions почали знімати "Війну очима тварин" минулого року, перші три історії називалися "Кролик, або Туди й назад", "Синочок" та "Корова в тумані". Усі історії антології засновані на реальних подіях.

Як повідомляв Укрінформ, документальний фільм про війну в Україні «Суперсила» (Superpower), який зняли американський актор і режисер Шон Пенн і Аарон Кауфман, доступний на стримінговому сервісі Paramount+ з 18 вересня.

Фото: Sota Cinema Group

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-