У Львові розпочався 30-й міжнародний фестиваль Lviv BookForum

У Львові розпочався 30-й міжнародний фестиваль Lviv BookForum

Фото
Укрінформ
У програмі 30-го міжнародного літературного фестивалю Lviv BookForum, який стартував у Львові - 150 заходів, що відбуватимуться на п'яти локаціях у центрі міста.

Про це під час пресбрифінгу повідомила директорка літературного фестивалю Софія Челяк, передає кореспондент Укрінформу.

Вона наголосила, що цьогоріч до BookForum повертається «Ніч поезії», де гратимуть гурт «Пиріг і Батіг», та поетичний колектив «Landschaft», а вірші читатимуть українські поети Катерина Калитко, Світлана Поваляєва, Ірина Цілик, Ярина Чорногуз, Павло Вишебаба, Олена Гусейнова, Галина Крук, Остап Сливинський та Катерина Міхаліцина.

У Львові відкрився 30-й фестиваль Lviv BookForum / Фото: Анастасія Смольєнко, Укрінформ

Як повідомляв Укрінформ, фокусна тема цьогорічного форуму - «Перепис майбутнього». У програмі фестивалю - 150 подій; 25 подій із прямою трансляцією на сайті; 50 видавництв на книжковому ярмарку; стенди коміксів та книг про російсько-українську війну; презентації книжок українських авторів.

Фестиваль триватиме до 8 жовтня у Пороховій вежі, яка розташована у самому центрі міста.

Читайте також: У Житомирі відбудеться книжковий форум «Відсіч. ДієСлово»

Організатор заходу - ГО «Форум видавців». Подія реалізовується за підтримки проєкту Агентства США з міжнародного розвитку USAID «Зміцнення громадської довіри (UCBI)», а також Open Society Foundation та Львівської міської ради.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-