Єрмак обговорив зі Стівеном Фраєм українську культуру та війну

Єрмак обговорив зі Стівеном Фраєм українську культуру та війну

Укрінформ
Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак обговорив із британським актором Стівеном Фраєм українську культуру та війну.

Як передає Укрінформ, про це Єрмак написав у Телеграмі.

«Стівен Фрай - фантастична людина. Дуже радий, що він приїхав до Києва і був ведучим на Саміті перших леді та джентльменів, який був присвячений темі ментального здоров‘я. Зі Стівеном поговорили про українську культуру та війну. Зійшлися на тому, що перемога України є неминучою», - зазначив Єрмак.

Він наголосив, що йому дуже приємно, що Фрай у власних соцмережах «так тепло написав про Україну та наших чудових людей». Єрмак висловив вдячність за цей позитив та щирість.

«Також я добре пам‘ятаю, як дивився «Дживс і Вустер» багато років тому. В них вийшов чудовий тандем з Лорі. Це дуже теплі спогади для мене, чудовий гумор. Вдячний тобі, Стівене. Буду радий зустрітися знову», - підсумував Єрмак.

Читайте також: Французький режисер Мішель Азанавічус приїхав до Києва

Як повідомлялося, у Києві в середу проходив третій Саміт перших леді та джентльменів, ведучим якого став Стівен Фрай. Цього року захід мав назву "Ментальне здоров'я: стійкість і вразливість майбутнього".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-