В Ужгороді відбудеться ІІ Міжнародний кінофестиваль «Кіно сусідів»

В Ужгороді відбудеться ІІ Міжнародний кінофестиваль «Кіно сусідів»

Укрінформ
В Ужгороді 17-20 серпня відбудеться ІІ Міжнародний кінофестиваль кінофестиваль «Кіно сусідів», на якому демонструватимуть фільми авторів з шести європейських країн..

Про це йдеться в анонсі фестивалю у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«17 серпня в Ужгороді розпочнеться другий міжнародний кінофестиваль «Кіно сусідів». Цьогоріч у програмі фестивалю представлені фільми Словаччини, Угорщини, Чехії, Австрії, Польщі та Румунії – країн, яких об’єднує з Закарпаттям історичне минуле та спільний досвід», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що покази фільмів триватимуть із 17 по 20 серпня 2023 року. Головні фестивальні локації - Театр ляльок «Бавка» та Ужгородський замок, на території якого будуть покази просто неба. У межах фестивалю Закарпаття відвідають кіномитці з країн-сусідів, які представлять свої роботи та поділяться власними досвідом і знаннями на ексклюзивних обговореннях «Кіно сусідів».

Вхід на всі події фестивалю вільний.

Читайте також: Лісова пісня» з 24 серпня стане доступною в онлайн-кінотеатрі

Фестиваль «Кіно сусідів» організовує команда KyivMusicFilm та Київського міжнародного фестивалю короткометражних фільмів за сприяння Закарпатської обласної державної адміністрації.

Проєкт співфінансується урядами Чеської Республіки, Угорщини, Польщі та Словаччини в рамках Вишеградського гранту від Міжнародного Вишеградського фонду, місія якого — просування ідей сталого регіонального співробітництва в Центральній Європі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-