У Стамбулі відбувся концерт гурту «Океан Ельзи» на підтримку України

У Стамбулі відбувся концерт гурту «Океан Ельзи» на підтримку України

Фото
Укрінформ
Гурт “Океан Ельзи” виступив у Стамбулі із концертом на підтримку України, кошти від продажу квитків на який підуть на допомогу дітям, постраждалим від війни, медичним установам та захисникам України.

Про це повідомляє власкор Укрінформу.

У Стамбулі відбувся концерт гурту «Океан Ельзи» на підтримку України / Фото: Murat Akçay

“Дозвольте мені сказати велике та щире дякую від усіх учасників гурту, усіх моїх друзів та рідних, від усіх українців туркам за вашу підтримку”, - сказав Святослав Вакарчук.

Читайте також: Гурт «Океан Ельзи» 11 червня виступить у Стамбулі з концертом на підтримку України

Співак також подякував другові України - компанії Baykar Makina за підтримку України та українців та, зокрема, її генеральному директорові Халюку Байрактару, який був присутнім на концерті.

Вакарчук також висловив співчуття та слова підтримки турецькому народові у зв'язку із наслідками руйнівних землетрусів на південному сході країни, наголосивши, що Туреччина та її народ зазнали великих жертв через природну катастрофу, тоді як Україна та український народ - через штучно створену.

Концерт у Стамбулі тривав до півночі. Співак розгортав на сцені державні український та турецький, національний кримськотатарський прапори.

Читайте також: Гурт «Океан Ельзи» дав два концерти у Нью-Йорку

“Вірю, що один із перших концертів після перемоги ми проведемо у Ялті”, - сказав Вакарчук.

Також співак звернувся до глядачів із проханням не ставити запитань про те, коли закінчиться війна.

“Я бачився з нашими героями, тими, хто на передовій. Так от вони таких питань не ставлять. Вони не запитують, а наближають перемогу. І ми повинні постійно думати про те, що робимо для цього”, - зауважив Вакарчук.

Читайте також: У Нідерландах відбувся концерт українського гурту «Океан Ельзи»

Одну із пісень гурту “Океан Ельзи” було присвячено тим українцям, які були вимушені внаслідок повномасштабного вторгнення Росії в Україну виїхати, покинувши свої домівки, рідні місця.

Як повідомляв Укрінформ, кошти, зібрані від продажу квитків на концерт, будуть спрямовані на допомогу дітям, постраждалим від війни, медичним установам та захисникам України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-