Кейт Міддлтон знялася у кліпі Kalush Orchestra для Євробачення 2023

Кейт Міддлтон знялася у кліпі Kalush Orchestra для Євробачення 2023

Відео
Укрінформ
Принцеса Вельська Кейт Міддлтон знялася у кліпі Kalush Orchestra для Євробачення 2023, який продемонстрували на відкритті гранд-фіналу пісенного конкурсу.

Про це повідомляє власкор Укрінформу.

Принцеса Вельська у синій сукні від Jenny Packham та сережках з особистої колекції покійної королеви Єлизаветі II виконує партію на фортепіано у відомій багряній вітальні Віндзорського палацу. Як зазначили у Твіттері на сторінці принца та принцеси Вельських, “приємно приєднатися до Kalush Orchestra у спеціальному виконанні торішнього переможця Євробачення”.

Читайте також: Україна оголосила склад національного журі на Євробаченні-2023

Кліп Kalush Orchestra на пісню "Стефанія", з якою гурт здобув перемогу в торішньому конкурсі, знімали в Україні та Великобританії.

Як зазначає Daily Mail, цей кліп за участю принцеси, став знаком поваги до України. Виступ був записаний у Віндзорському замку на початку цього місяця та залишався секретом до самого показу. Принцеса виступала разом з відомим композитором Ендрю Ллойдом Веббером та іншими британськими зірками.

Читайте також: Влада Ліверпуля обіцяє продовження відносин з Україною після Євробачення

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні в Ліверпулі відбувається великий фінал пісенного конкурсу Євробачення. У фіналі виступає 26 країні. Україну, яка виступатиме 19-ю, представляє гурт TVORCHI з піснею Heart Of Steel (Серце зі сталі), що автоматично потрапила до вирішальної частини конкурсу.

Фото: Twitter

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-