Мер Франківська передав на благодійний аукціон картину, створену з монет 15 країн світу

Мер Франківська передав на благодійний аукціон картину, створену з монет 15 країн світу

Відео
Укрінформ
Мер Івано-Франківська Руслан Марцінків передав на благодійний аукціон картину Валентина Ткаченка «Грошове дерево», яку йому подарував автор. Виручені кошти з дозволу художника передадуть на допомогу ЗСУ.

Про це Руслан Марцінків повідомив у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Слава Україні! Долучаюсь до благодійної акції військо-цивільної адміністрації. Виставляємо цей лот – картину «Грошове дерево», яку свого часу подарував митець Валентин Ткаченко. З його дозволу маємо можливість її передати на добру справу – щоб забезпечити необхідними речами Збройні сили України», - зазначив Марцінків.

За його інформацією, картина, яку він виставив на аукціон, є копією. Її оригінал знаходиться в Івано-Франківській Ратуші.

«На ній представлені монети з п’ятнадцяти країн, які митець зібрав на оглядовому майданчику Ратуші. Прохання долучатися і купувати. Це унікальна річ», - запевняє Марцінків.

Читайте також: У Запоріжжі провели благодійний аукціон на підтримку захисників Азовсталі

Раніше Івано-Франківська ОВА оголосила про проведення благодійної акції для допомоги ЗСУ. Наразі триває збір лотів, які планують продати на благодійному аукціоні. Час проведення акції поки не визначений.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-