МКІП оголосило низку конкурсів на розробку інформкампаній

МКІП оголосило низку конкурсів на розробку інформкампаній

Укрінформ
Міністерство культури та інформаційної політики оголосило відкриті мистецькі конкурси на розробку низки інформаційних кампаній.

Про це повідомляє пресслужба МКІП, передає Укрінформ.

Зокрема, оголошено конкурс з розроблення моделей інформаційних продуктів, у тому числі графічного характеру, для планування, організації та реалізації інформаційної кампанії «Відзначення 300-річчя з дня народження Григорія Сковороди». Подавати заявки можна до 15:00 21 вересня.

"Головна мета - створити цілісний якісний продукт, який має містити необхідну суспільно важливу інформацію, нести інформативний та соціальний характер та який можна було б використати з нагоди святкування 300-річчя від дня народження філософа та у подальшому на заходах, в усіх установах, що мають відношення до видатного українця", - зауважили у МКІП.

Читайте також: Обрали переможців конкурсу аматорського відео «Мій Крим»

Крім того, мистецькі конкурси оголошено щодо виробництва та реалізації інформаційних кампаній, зокрема, з теми "День захисниць та захисників України" (заявки приймаються до 8 вересня), та з розробки інформпродуктів на тему "Українська – мова вільних", що має на меті популяризацію української мови серед населення (до 12 вересня).

До 19 вересня міністерство очікує заявки на конкурс з розробки графічних продуктів на тему "Книга для зміцнення національної єдності", що передбачає також створення поліграфічної продукції.

Як повідомлялося, "Креативна Європа" подовжила термін прийому заявок на 4 конкурси для медійників та новинних ЗМІ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-