Із назви Миколаївського драмтеатру прибрали слово

Із назви Миколаївського драмтеатру прибрали слово "російський"

Укрінформ
Із назви Миколаївського академічного художнього драматичного театру прибрали слово "російський".

Це рішення підтримали депутати Миколаївської обласної ради, передає Укрінформ із посиланням на Телеграм-канал голови облради Ганни Замазєєвої.

"Враховуючи позицію трудового колективу, прибрали з назви нашого театру слово «російський». Сьогодні, після усього, що окупанти творять на нашій землі, після вбивств дітей, слово «російський» = «терористичний». Це визнає вже усе світове суспільство! Тому відсьогодні наш театр цього слова у своїй назві не має", - зазначила Замазєєва.

Крім цього, на сесії розглянули ще кілька питань. Зокрема, звільнили від плати за оренду комунального майна підприємців на території Баштанського, Вознесенського та Миколаївського районів (включаючи м. Миколаїв). Ухвалено й низку важливих рішень у сфері охорони здоров’я, що допоможе медзакладам підвищити рівень допомоги громадянам і стати більш мобільними у прийнятті управлінських рішень.

Читайте також: Кількість поранених унаслідок ракетного удару по Миколаєву зросла до чотирьох

Як повідомляв Укрінформ, 15 липня щонайменше 10 ракет влучили у будівлі двох університетів у Миколаєві - педагогічного і суднобудівного.

Фото: Телеграм Ганни Замазєєвої

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-