У Львові стартують зйомки серіалу «Кава з кардамоном»

У Львові стартують зйомки серіалу «Кава з кардамоном»

Укрінформ
У Львові стартують зйомки серіалу «Кава з кардамоном» за мотивами однойменної книги Наталії Гурницької.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

«Ми знімаємо крутий 10-серійний український кіносеріал. Ми показуємо українські міста, якими вони й були у XIX столітті. У Львові ми будемо показувати центральні вулиці: пл. Ринок, вул. Друкарська, вул. Коновальця. Одна з центральних сцен, на якій ми відображаємо революцію „Весна народів“. Реліз серіалу запланований на кінець осені цього року», — розповіла виконавчий продюсер серіалу Катерина Третьякова.

Читайте також: Вийшов трейлер українсько-словацького серіалу «Слов’яни»

У кіно описуються події 40-х років XIX століття у Галичині. У центрі оповіді - історія кохання доньки українського священника Анни і значно старшого за неї одруженого шляхтича Адама. Історія розгортається у Жовкві та Львові і охоплює період збройних повстань і суспільних заворушень «Весни народів».

«Ця книга одразу стала бестселером, тому автори ідеї самі мені написали та запропонувати зробити такий серіал. Це для мене було дивом. Я рада, що покажуть мою історію, мій Львів, автентичну розмовну мову, якою я й писала свій роман. Я долучаюсь до знімального процесу, даю поради, мені це дуже цінно», — зазначила авторка роману Наталія Гурницька.

Читайте також: Український детективний серіал «Схованки» покажуть у Німеччині

Через насичений знімальний процес на частині вулиць Львова перекриватимуть, тимчасово призупинятимуть рух транспорту та демонтуватимуть дорожні знаки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-