У Вінниці

У Вінниці "Годину Землі" відзначать акустичним концертом у темряві

Укрінформ
У Вінниці в суботу під час проведення Всесвітньої акції «Година Землі» вінничани зможуть побувати на акустичному концерті у темряві та виграти еко-подарунки.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили в департаменті у справах ЗМІ та зв’язків з громадськістю Вінницької міської ради.

«У суботу Вінниця приєднається до Всесвітньої акції «Година Землі». Цього дня у місті пройде акустичний концерт «Музика у темряві», який об’єднає вінничан навколо ідеї збереження планети», - повідомили у департаменті.

У відомстві зазначили, що акустичний концерт у темряві об’єднає учасників та слухачів, які обговорюватимуть ідеї збереження екології Землі. Також відбудеться розіграш еко-подарунків.

Цього дня з 20.30 до 21.30 у місті вимкнуть підсвічування на головних площах, зокрема, на майдані Незалежності, а також на Центральному та Київському мостах та на інших знакових об’єктах Вінниці.

Читайте також: Данія вимагає екологічної експертизи Nord Stream-2

Вінничани можуть підтримати цю акцію, вимкнувши світло у власній оселі на одну годину.

Акція «Година Землі» проводиться з ініціативи незалежної природоохоронної організації Всесвітнього фонду природи (WWF). Організатори акції акцентують увагу на тому, що лише разом можна подолати проблеми зміни клімату і досягти гармонії з природою. Вперше подія була організована Всесвітнім фондом природи Австралії та виданням The Sydney Morning Herald у 2007 році та отримала світову підтримку у 2008.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-