У Криму набирають студентів на курси операторів дронів, а потім пропонують контракт у росармії

У Криму набирають студентів на курси операторів дронів, а потім пропонують контракт у росармії

Укрінформ
У тимчасово окупованому Криму російські загарбники набирають студентів вишів на курси операторів дронів, а потім пропонують їм контракт зі збройними силами Росії.

Про це повідомив Центр національного спротиву, передає Укрінформ.

«У тимчасово окупованому Криму ворог проводить агітацію до ЗС РФ серед студентів так званих університетів. Студентів набирають на курси з оперування FPV-дронами. Самі тренування відбуваються на полігоні поблизу Севастополя», – поінформували в Центрі нацспротиву та додали, що після завершення курсів учасникам пропонують контракт із ЗС РФ.

Зазначається, що росіяни таким чином вкотре намагаються «вирішити свої імперські проблеми за рахунок поневолених народів й порушують міжнародне право, яке забороняє набирати до лав окупаційної армії населення захоплених районів».

Читайте також: У Севастополі загарбники ремонтують кілька кораблів ЧФ Росії - партизани

У Центрі закликали ігнорувати відповідні курси й будь-які ініціативи ворога. «Не дайте кремлівським амбіціям зруйнувати ваше життя», – наголошується в дописі.

Як повідомляв Укрінформ, ФСБ отримала завдання посилити контррозвідувальний режим на адмінмежі з ТОТ АР Крим та ТОТ Херсонської області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-