У Феодосії окупанти шукають винних у знищенні «Новочеркаська»

У Феодосії окупанти шукають винних у знищенні «Новочеркаська»

Укрінформ
До окупованої Феодосії вночі приїхала велика група російських силовиків для пошуку винних у знищенні великого десантного корабля «Новочеркаськ».

Про це повідомляє партизанський рух "АТЕШ" у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Агенти «АТЕШ» з числа силових структур Росії повідомляють, що сьогодні вночі до Феодосії вирушила велика група оперативників, яка розслідуватиме знищення БДК «Новочеркаськ» та навчального судна «УТС-150». Очікується прибуття оперативників ФСБ (слідчо-оперативна група «штабу з антитерору»), контррозвідки, прокуратури, відомчої комісії. Також очікується прибуття начальства різних структур із Москви», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що від учора по всій Феодосії йдуть облави на місцевих жителів, у них відбирають смартфони та проводять обшуки у будинках. Шукають тих, хто навів на знищення корабля.

Повідомляється, що видано наказ про покарання сил ППО Криму. Очікується зняття багатьох командирів та відправлення їх на фронт для участі у штурмових групах. Ситуація у росіян складається така: окрім тих, хто навів серед жителів Феодосії, у окупантів існують проблеми з виявленням крилатих ракет західного виробництва типу «Шторм». Попри це російські військові командири, які відповідають за ППО, повідомляють, що у них проблем немає.

Читайте також: Після атаки на корабель «Новочеркаськ» зникли безвісти 33 російські моряки - ЗМІ

У росіян немає можливості перехоплювати усі українські ракети. А слідство торкнеться кожного військового, і звинуватить їх у саботажі, зазначили партизани.

Як повідомляв Укрінформ, в ніч на 26 грудня українські захисники підірвали в окупованій Феодосії російський великий десантний корабель "Новочеркаськ".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-