Викраденого кримського татарина Солієва вивезли на автомобілі ФСБ Росії

Викраденого кримського татарина Солієва вивезли на автомобілі ФСБ Росії

Укрінформ
Викраденого у тимчасово окупованому Севастополі 22-річного кримського татарина Фархада Солієва вивезли на автомобілі ФСБ РФ.

Про це повідомила "Кримській солідарності" його мати Ленара Сейдалієва, передає Укрінформ.

"Ленара Сейдалієва, мати зниклого в Севастополі 22-річного Фархада Солієва, повідомила, що 3 листопада її сина і його колегу 33-річного Сервера Алієва відвезли в невідомому напрямі на машині, що належала ФСБ. Такі дані їй надали співробітники МВС", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Севастополі люди у формі викрали 22-річного кримського татарина

За словами Сейдалієвої, її не повідомили про порушення кримінальної справи про викрадення і не повідомляють про хід розслідування.

Зазначається, що волонтери пошукової служби "ЛізаАлерт" не стали продовжувати пошуки, пославшись на те, що співробітникам МВС відомо, де знаходиться син Сейдалієвої і його колега.

Адвокати за угодою проглянули сайти судів і з'ясували, що у відкритому доступі немає відомостей про порушення відносно Фархада Солієва справ. У ізоляторі тимчасового утримання і спецприймальниках ні його, ні Алієва немає.

Читайте також: У Криму почастішали обшуки кримських татар, про які вони бояться говорити

Через чотири дні після викрадення, 7 листопада, Сейдалієва звернулася в УФСБ по Криму і Севастополю, проте ні на письмову, ні на онлайн-заяву їй так і не відповіли.

"Уся зібрана мною інформації свідчить про те, що проти волі мій син утримується співробітниками ФСБ. Я побоююся за застосування до мого сина незаконних методів ведення слідства, тортур, а також побоююся не лише за його здоров'я, але і за його життя", - наголосила Сейдалієва.

Раніше Укрінформ повідомляв, що у тимчасово окупованому Севастополі невідомі викрали 22-річного кримського татарина Фархада Солієва.

Фото: Кримська солідарність

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-