Безпечне перебування російського флоту у Криму вже неможливе - ОК «Південь»

Безпечне перебування російського флоту у Криму вже неможливе - ОК «Південь»

Укрінформ
Ураження у тимчасово окупованому Криму двох російських десантних катерів є сигналом про те, що безпечне перебування флоту РФ у цій частині Чорного моря вже неможливе.

Про це заявила керівник об’єднаного пресцентру Оперативного командування "Південь" Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону "Єдині новини", передає кореспондент Укрінформу.

“Це успішна операція, про яку офіційно прозвітувало Головне управління розвідки. Це дуже потужний сигнал для окупантів про те, що перебування одиниць їхнього корабельного флоту у західній частині Чорного моря вже неможливе. А у випадку порушення цього попередження вони будуть мати ось такий феєричний фінал”, - сказала Гуменюк.

Читайте також: Зеленський: Це справді історичне досягнення, коли російський флот тікає з Криму

Як повідомлялось, українські військові в ніч проти 10 листопада у Криму уразили малі два кораблі Чорноморського флоту РФ - десантні катери проєкту 11770 класу "Серна". На суднах перебували екіпаж та броньована техніка, зокрема БТР-82.

Крім того, на борту катерів розміщували зенітно-ракетні комплекси ТОР-М2 для мобільного прикриття угруповання РФ на острові Зміїний та в Чорному морі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-